Normale herensokken versus sneakersokken

Er is al een tijdje een debat aan de gang tussen mannelijke fashionista’s over wat beter is normale herensokken of sneakersokken. Voor diegene die niet bekend zijn met sneakersokken. Sneaker sokken dat zijn sokken die maar tot de enkel komen. Of soms zelfs dat niet. Dan noemen ze niet no show of invisible sokken.

Enfin zoals sommige mensen Microsoft het beste vinden en weer andere zijn Apple aanhangers, zo zijn er ook reguliere sokken fanaten en sneakersokken voorstanders. Ikzelf ga geen oordeel vellen. Ik ben niet gepassioneerd voorstander van een van beide. Sterker nog ik bezit beide type sokken in mijn kledingkast. Wel wil ik wat voor en tegen, use cases en waar te kopen adviezen delen om jou de lezer te helpen de juiste beslissing te nemen.

Goed, genoeg gezever. Sneakersokken zijn met name ideaal voor als je korte broek draagt. Alsmede, denk aan de zomer. Als het buiten 30 graden is heb je liever niet te veel stof aan, ook niet aan je voeten. Sneakersokken zijn daardoor luchtiger, koeler, beter voor heet weer. Daarbij ziet het er visueel gezien ietwat beter uit als je sokken niet zichtbaar zijn boven je Converse schoenen of andere type sneakers.

-> Hemdvoorhem.nl – Sneaker sokken assortiment

Maar er zijn dus ook mensen die zweren bij reguliere sokken. De sokken waar we allemaal wel bekend mee zijn. Als sneakersokken ideaal zijn voor de zomer, dan is deze tegenhanger logischerwijs de beste keuze in de koudere delen van het jaar. Sommige mensen vinden sneaker sokken niet lekker zitten.

Sneakersok Falke

Vooral mensen die hun hele leven al normale sokken dragen die vinden het dragen van sneaker sokken zeker de eerste paar weken even wennen. Wanneer je jeans draagt of pantalon geldt het visuele voordeel van sneakersokken niet en wanneer je normale sokken beter vind zitten dan zul je altijd opteren voor normale sokken.

-> Hemdvoorhem.nl – Heren sokken overzicht

Wat mij betreft koop je beide, ze hebben beide nuttige applicaties. Zo kun je het beste van beide werelden hebben. Het leven hoeft niet altijd zo te zijn dat je moet kiezen.